اتاق تعاون

اعلام آمادگی تعاونی های مرزنشینان کشور برای ایفای نقش راهبردی در پشتیبانی مردمی، معیشتی و امنیتی در شرایط سخت اقتصادی

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های مرزنشینان ایران گفت: در هنگامه‌ای که ایران اسلامی در معرض تهدیدات بیرونی و شرایط سخت اقتصادی قرار دارد، اتحادیه سراسری تعاونی‌های مرزنشینان کشور، به نمایندگی از صدها شرکت تعاونی و دوازده میلیون‌ مرزنشین غیور و وفادار، آمادگی کامل خود را برای ایفای نقشی راهبردی، میدانی و مردم‌پایه در تأمین معیشت، حفظ امنیت و انسجام ملی و تمامیت ارضی کشور اعلام می‌دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، طاهر تیلا مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های مرزنشینان ایران، با بیان این مطلب گفت: ما، به‌عنوان شبکه‌ای مردمی و سازمان‌یافته در قالب تعاونی‌های مرزنشینان در سراسر کشور، با بیش از دوازده میلیون عضو مستقیم تعاونی ها، معتقدیم مرزنشینان سپر انسانی امنیت ملی‌اند، نه تنها به‌عنوان ساکنان مناطق مرزی بلکه به‌عنوان حافظان طبیعی تمامیت ارضی کشور هستند.

   وی افزود: تعاونی‌های مرزنشینان می‌توانند بازوی اجرایی دولت در بهبود و ارتقاء معیشت، توزیع منابع و مقابله با بحران‌ها باشند، به شرط فراهم‌سازی بسترهای قانونی، لجستیکی و حمایتی. همبستگی مردم در مناطق مرزی با نظام، ثروتی ملی است که در شرایط جنگی باید فعال، حمایت و تقویت شود.

  تیلا ادامه داد: ما دارای یکی از بی‌نظیرترین شبکه‌های اجتماعی ـ توزیعی کشور هستیم. یک ساختار مویرگی، بومی و مردمی که از دل نوار مرزی برخاسته و با خانه به خانه‌ی ساکنان مناطق مرزی در ارتباط زنده و دوسویه است.   این ظرفیت استثنایی می‌تواند با توسعه و بروز رسانی سیاست‌گذاری ها و حمایت به‌ موقع، نقشی مؤثرتر برای تبادل هوشمند ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی داشته باشد.

وی ضمن اعلام آمادگی شبکه تعاون در حوزه مرزنشینان ابراز داشت: ما ضمن بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب اسلامی و حمایت کامل از دولت انقلابی، آمادگی خود را و به جهت ایجاد و توسعه راهبردهای هم‌افزایی و کاهش چشمگیر هزینه های دولت از طریق تعاونی‌هابرای اقدامات ذیل اعلام می‌داریم:

۱- ساماندهی و توزیع هدفمند کالاها و خدمات اساسی (غذا، دارو، سوخت) از طریق شبکه‌های مردم پایه تحت نظارت و مدیریت اتحادیه های استانی وشرکت های تعاونی‌ مرزنشینان.

 ۲- بسیج و ساماندهی نیروهای محلی برای امداد، پشتیبانی و اطلاع‌رسانی سریع در شرایط خاص.

۳- تقویت و توسعه کانال ارتباطی مستقیم میان ساکنین نوار مرزی و دولت برای دریافت هشدارها و نیازهای فوری.

۴- بسیج توانمندی‌های اقتصادی و تولیدی مرزنشینان جهت تقویت تاب‌آوری محلی با استفاده از پتانسیل‌های بومی

۵- پیشگیری از نفوذ، تهدیدات امنیتی و جنگ روانی دشمن با حضور میدانی و دائمی اعضای تعاونی‌ها در مناطق مرزی .

وی خاطرنشان کرد: این مهم، با تکمیل بستر هایی نظیر تمدید یکپارچه و سراسری کارت های الکترونیکی مبادلات مرزی اعضا به منظور بهرمندی از پتانسیل حداکثری، مدیریت، اجرا و نظارت صرفا توسط اتحادیه‌های استانی،  واردات کلیه اقلام خوراکی و اساسی از محل تعهدات ارزی معوقه (۱۳۹۷الی۱۴۰۲)؛ با توجه به بسته بودن مرزها و عدم امکان صادرات ، تشکیل ستاد ویژه پشتیبانی از ساکنین نوار مرزی در شرایط بحران با حضور نمایندگان اتحادیه ها و نهادهای دولتی و  تخصیص سهمیه‌های مستقیم کالاهای ضروری، سوخت و اقلام پشتیبانی به تعاونی‌ها عملیاتی می گردد.

وی همچنین تشکیل ستادی ویژه در سطح ملی با محوریت اتحادیه سراسری تعاونی‌های مرزنشینان ایران و همکاری  وزارتخانه‌های مرتبط واستانداران را جهت تعیین و هموارسازی مسیر مشارکت هدفمند و نظام‌مند مرزنشینان در دفاع همه‌جانبه پیشنهاد داد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *