رئیس اتاق تعاون ایران از پاویون اتاق تعاون ایران در نمایشگاه تجارت با اوراسیا بازدید کرد
بهمن عبداللهی رییس اتاق تعاون ایران به همراه معاونین، امروز ضمن بازدید از پاویون اتاق تعاون ایران در نمایشگاه تجارت با اوراسیا،با حضور برخی شرکتهای تعاونی توانمند و برخی دیگر از مشارکت کنندگان، اظهار داشت: اتحادیه اوراسیا برای افزایش صادرات و برای تامین نیازهای کشور یه بازار بزرگ هست به ویژه کشور روسیه که با توجه به مراودات سیاسی و ارتقا سطح روابط سیاسی و امضای تفاهمنامه و قرارداد ۲۵ ساله یک فرصت بزرگ است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ضمن بازدید از سومین نمایشگاه بینالمللی تجارت با اوراسیا ابراز داشت: نمایشگاه اوراسیا فرصت خوبی برای فعالان اقتصادی در مراودات تجاری است
بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران گفت: نمایشگاه اوراسیا فرصت خوبی برای فعالان اقتصادی کشور در بخش خصوصی، تعاونی و دولتیهاست تا از ظرفیت بازار هدف کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا بهره ببرند.
وی افزود: در واقع باید از این نمایشگاه در جهت توسعه صادرات و واردات حداکثر استفاده را بنماییم به همین مناسبت اتاق تعاونی ایران و تعاونی ها در نمایشگاه مشارکت دارند تا آنهایی که قابلیت صادرات دارند سهم صادرات را افزایش بدهند.
رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به افزایش حجم صادرات تعاونی در چند سال اخیر گفت: سال گذشته تعاونی ها بالغ بر ۲ میلیارد دلار صادرات داشتند اکنون با موافقت نامه کشورهای اوراسیا فرصت مغتنمی برای افزایش سهم صادرات است.
وی ادامه داد: منافع مردم مستقیماً در گرو تعاونی هاست، مدیران تعاونی توسط مردم انتخاب می شوند، تعاونی ها خیلی انتظار کمک از دولت ندارند بلکه خواستار نقش تسهیل گری هستند ضمن اینکه تعاونی ها در اقتصاد و بهبود شرایط به دولت کمک می کنند.
عبداللهی به تشریح نقش و اهمیت اتاق تعاون در اقتصاد کشور پرداخته و بیان کرد: طبق اصل چهل و چهارم قانون اساسی، اقتصاد کشور شامل سه رکن دولتی، خصوصی و تعاون است که اتاق تعاون به عنوان متولی تعاونیها، وظیفه حمایت و ساماندهی فعالیتهای تعاونی را بر عهده دارد و مشارکت مردم در اقتصاد را تسهیل میکند.
رئیس اتاق تعاون ایران به تنوع فعالیتهای تعاونیها در حوزههای مختلف اقتصادی اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰۴ هزار شرکت تعاونی در کشور وجود دارد که در زمینههای مختلفی از جمله کشاورزی، صنعت و معدن فعال هستند.
عبداللهی همچنین به ضرورت افزایش تولید داخلی و بهبود سیاستهای اقتصادی دولت برای بهبود شرایط معیشتی مردم تأکید و پیشنهاد کرد: تخصیص ارز ترجیحی به مصرفکننده نهایی و افزایش تولید داخلی میتواند به بهبود وضعیت اقتصادی کمک کند و از دولت میخواهد که سیاستهای خود را هماهنگتر و مؤثرتر کند.