تعاون کار و رفاه اجتماعی

صدور ۳ هزار و ۹۹۱ مجوز مشاغل خانگی در لرستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان لرستان، «سید فرهاد ناصری نیا» ، با بیان اینکه مشاغل خانگی مزایای بسیاری به ویژه برای کسب درآمد در خانه به همراه خانواده دارد، اظهار کرد: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به این مشاغل از طرف دولت موجب شده تا جمع زیادی از مردم به این کسب و کارها علاقه‌مند شوند و در این حوزه سرمایه‌گذاری و مشغول فعالیت شوند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به اشاره به اعتبار تخصیص داده شده در سال ۱۴۰۳، گفت: در سال جاری مبلغ ۱۶۴ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی به استان ابلاغ و به بانکهای عامل استان اختصاص داده شد.

ناصری نیا صدور مجوز فعالیت در مشاغل خانگی را شرط لازم برای دریافت این تسهیلات عنوان کرد و ادامه داد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سال جاری ۳ هزار و ۹۹۱ مجوز مشاغل خانگی به صورت مستقل و شرکت‌های پشتیبان صادر شده است.

وی بیان کرد: طی سال جاری یک هزار و ۳۰۹ طرح که تعداد ۶۷۴ طرح به صورت مستقل و ۶۳۵ طرح به صورت شرکتهای پشتیبان با مبلغ بیش از ۱۶۴ میلیارد تومان تسهیلات به بانکهای عامل استان معرفی شدند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به اشتغال ایجاد شده در این طرح‌ها اشاره کرد و گفت: با پرداخت این تسهیلات و فعالیت مشاغل خانگی در تولید و ارائه خدمات، در سطح استان زمینه اشتغال بیش از ۳ هزار نفر فراهم خواهد شد.

ناصری نیا اظهار کرد: بانک های عامل استان تاکنون بیش از ۶۶ میلیارد تومان تسهیلات به ۵۰۰ طرح مشاغل خانگی که ۲۰۰ طرح به صورت مستقل و ۳۰۰ طرح به صورت پشتیبان پرداخت کرده‌اند که مابقی طرح‌ها در حال تشکیل پرونده جهت دریافت این نوع تسهیلات است. 

وی بر تسریع و تسهیل در جذب این اعتبارات و پرداخت به‌موقع تسهیلات به متقاضیان توسط بانک‌ها تاکید کرد، گفت: بانک‌های عاملی که در پرداخت این تسهیلات با این اداره‌کل همکاری می‌کنند، توسعه تعاون، رفاه کارگران، پست بانک، ملی، صادرات، تجارت، ملت، قرض الحسنه مهر، رسالت و سپه هستند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مشاغل خانگی یا درگاه ملی صدور مجوزها، به‌صورت لحظه‌ای مجوز موردنیاز خود را برای فعالیت در حوزه مشاغل خانگی دریافت کنند.

ناصری نیا به نظارت، پایش و بازدید از طرح‌های مشاغل خانگی توسط تیم نظارتی اشاره کرد و افزود: با تشکیل تیم نظارت و پایش طرح‌های اشتغال با همکاری استانداری، اقتصاد و دارایی، سازمان مدیریت بانک‌ها و دهیاری‌های استان با هدف راستی آزمایی و نظارت بر اشتغال ایجاد شده اقدام به بازدید میدانی این طرح‌ها شده تا این تسهیلات به درستی هزینه شود.

وی هدف از این بازدیدها را بررسی دقیق و سنجش نتایج طرح‌ها عنوان و تأکید کرد: بهتر است نظارت‌های دوره‌ای به‌طور منظم صورت پذیرد تا مطمئن شویم تسهیلات دریافت شده توسط متقاضیان واجد شرایط در راستای ایجاد اشتغال پایدار هزینه شده است و در جهت حمایت از صاحبان این مشاغل اقدامات جدی صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *