اتاق تعاون

ضرورت حمایت دولت برای حل مشکل تامین زمین اتاق تعاون ایران

نمایشگاه توانمندسازی محلات کم‌برخوردار با حضور معاون اول رییس‌جمهوری، مدیر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و رئیس اتاق تعاون ایران افتتاح شد.

معاون اول رئیس جمهور در بازدید از غرفه اتاق تعاون ایران در نمایشگاه توانمندسازی محلات کم برخوردار اظهار داشت: اقدامات مردم محور و سهمی که این فعالیت‌ها در جبران کمبود منابع در توسعه کشور دارند، مناسبترین روش برای ارتقا بهره وری است و امیدواریم با تعامل طراحان و گردانندگان این طرح و نهادهای دست‌اندرکاران توسعه در کشور، پس از تعمیم این طرح‌ها به سرتاسر کشور بتوانیم برنامه‌های پیشرفت را بهتر، هماهنگ‌تر و مردم محورتر جلو ببریم تا در انتهای هر برنامه نگران شاخص‌های توسعه نباشیم و توسعه عدالت، پاسخگویی به مطالبات مردم و پیشرفت کشور  را شاهد باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران به نقل از پایگاه معاون اول رئیس جمهور؛ دکتر محمدرضا عارف پس از افتتاح این نمایشگاه از غرفه اتاق تعاون ایران نیز بازدید کرد و با توضیحات بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران، در جریان آخرین اقدامات انجام شده در راستای تفاهم نامه همکاری  اتاق تعاون ایران با ستاد توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کشور و وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهور حین بازدید از این نمایشگاه با اشاره به برنامه‌های معیشیتی و حمایتی دولت چهاردهم به ویژه در حوزه مسکن و بهداشت و درمان، بر عزم راسخ دولت برای کمک به حل مشکلات اقشار آسیپ پذیر و دهک های پایینی جامعه تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در حاشیه این بازدید با قدردانی از طراحان و  پایه‌گذارهای اقدام خلاقانه و  ابتکاری طرح  توانمندسازی و تحول اجتماع محور برای رفع محرومیت در سراسر کشور تاکید کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است و در عین حال نقش مردم در حل مشکلات یکدیگر در طول تاریخ و فرهنگ اسلامی و ایرانی نیز بی‌نظیر بوده است و باید دید اعمال این شاخصه معنوی و ایثار مردم در شاخص های کمی و استاندارد چگونه باشد که با توجه به نقش بی‌بدیل مردم در انقلاب و اهمیت این شاخصه، در این زمینه پاسخ مناسبی نداشتیم تا با استفاده از این ظرفیت و کمی کردن، اثرات آن را در رشد اقتصادی شاهد باشیم.

دکتر عارف افزود: در این اقدام ابتکاری و خلاقانه اجتماع‌محور، مردم تولیدکننده و مصرف‌کننده و همچنین خدمات‌دهنده و خدمات گیرنده هستند که بخشی از تعهد و تکلیف برنامه‌های پیشرفت را خود مردم به عهده می‌گیرند و دست‌اندکاران این طرح به پشتوانه همین مردم به ویژه در مناطق کمتر برخوردار توفیقات خوبی پیدا کردند و با تحول اجتماعی روبرو هستیم که پشتوانه محکم تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت است.

معاون اول رئیس‌جمهور  تصریح کرد: اقدامات مردم محور و سهمی که این فعالیت‌ها در جبران کمبود منابع در توسعه کشور دارند، مناسبترین روش برای ارتقا بهره وری است و امیدواریم با تعامل طراحان و گردانندگان این طرح و نهادهای دست‌اندرکاران توسعه در کشور، پس از تعمیم این طرح‌ها به سرتاسر کشور بتوانیم برنامه‌های پیشرفت را بهتر، هماهنگ‌تر و مردم محورتر جلو ببریم تا در انتهای هر برنامه نگران شاخص‌های توسعه نباشیم و توسعه عدالت، پاسخگویی به مطالبات مردم و پیشرفت کشور  را شاهد باشیم.

دکتر عارف با بیان اینکه دولت ها همواره از این‌گونه اقدامات بدلیل اینکه بخشی از وظایف دولت‌ها را بدون ادعا و مطالبه‌گری انجام می‌دهند، حمایت و استقبال می‌کنند، تاکید کرد: دولت وفاق ملی از تمام اقدامات اجتماع‌محور برای اجرای برنامه‌های آنان با امکانات دولتی و نهادها و تشکل‌های شبه‌دولتی حمایت می‌کند.

گفتنی است طرح تحول ۲۰۲۰ با هدف کنترل کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارتقاء سطح برخورداری در مناطق کمتر برخوردار، با هم‌افزایی بین دستگاهی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت محلی گام برمی‌دارد.

بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران در جریان بازدید معاون اول رئیس جمهور از غرفه اتاق تعاون ایران در این نمایشگاه بیان داشت: مبادله تفاهم‏نامه همکاری مشترک بین وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور (ستاد توانمندسازی و تحول محلات کمتر برخوردار)، اتاق تعاون ایران و بانک مسکن با هدف اصلی احداث ۳۰۰ هزار واحد مسکونی ظرف مدت سه سال صورت گرفته است.

رئیس اتاق تعاون ایران در ادامه با اشاره به سامانه بزرگ مسکن در کشور که توسط اتاق تعاون ایران راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار متقاضی ثبت نام کرده اند.

وی همچنین به مشکلات اجرای پروژه مذکور اشاره و تامین زمین را موضوعی حائز اهمیت عنوان کرد.

 

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *