تعاون کار و رفاه اجتماعی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان: اصفهان در صدر استان‌های دارای تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، «میثم مداحی»  در نشست خبری تاسیس شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان اصفهان افزود: این شرکت تعاونی بر اساس قانون و با نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شُرف تاسیس است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون تنها اهالی و ساکنان بالای ۱۸ سال شهرستان اصفهان مجاز به عضویت و سهامداری در این شرکت هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان با بیان اینکه این شرکت یکتا و غیرقابل تکرار است، اظهار کرد: هدف از تاسیس این شرکت، رشد، توسعه و پیشرفت شهرستان و ایجاد منافع گسترده برای سهامداران از طریق حضور در فعالیت‌های اقتصادی با ارزش افزوده بالا و ایجاد هلدینگ شرکت‌های تخصصی است .

وی با اشاره به اینکه راه اندازی این شرکت نویدبخش تحقق آرمان شهر متعالی اصفهان است، اضافه کرد: حفظ و مراقبت از قدرت نقد شوندگی سهام، رشد متناسب ارزش سهام، حفظ ساختار ستادی و مدیریتی کوچک، چابک و کم هزینه از دیگر اهداف راه‌اندازی شرکت مورد نظر است.

مداحی تاکید کرد: رعایت اصول دهگانه تجارت شرافتمندانه و تعهد به رعایت حق اولویت اعضا در اشتغال جزو آرمان‌های اصلی شرکت تعاونی توسعه و عمران اصفهان است که با دقت نبز تعقیب خواهد شد.

به گفته وی، حضور فعال و هوشمندانه اقشار مختلف مردم اصفهان که دل در گرو عمران و آبادانی این دیار دارند، نوید دهنده ایجاد شرکتی پویا، مقتدر و اثرگذار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: گرد هم آمدن تجارب ارزشمند پنج دهه از مدیران بخش‌های خصوصی، نهادهای مردم نهاد و دولتی در هیات موسس، تضمینی بر حفظ جهت و سرعت حرکت در مسیر تحقق اهداف عالیه این شرکت است.

سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و نماینده هیات موسس شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان اصفهان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در روند تشکیل این تعاونی گفت: سرمایه اولیه این شرکت ۱۸۰ میلیارد ریال تعیین شده است که توسط ۱۲ هزار نفر اصفهانی که هر کدام ۱۵ میلیون ریال سهام می‌خرند، تامین می‌شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس ماده یک قانون تاسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی، به‌منظور تسریع در رشد و توسعه شهرستان‌ها، هدایت منابع مردمی به بخش‌های تولیدی، بسترسازی برای ورود بخش‌های تعاونی و خصوصی به فعالیت های اقتصادی و انجام طرح هایی که بدلیل افزونه‌زا بودن(رانت‌زا بودن) آن، امکان واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد شرکت‌هایی با عنوان «شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی» تشکیل می‌شود.

چهار درصد از اشتغال کشور با بیش از ۵۴ هزار فرصت شغلی در تعاونی‌های استان ایجاد شده است و ۶ درصدی تعاونی‌های فعال کشور در اصفهان قرار دارند.

هم اینک ۶ هزار و ۷۵۶ تعاونی فعال و غیرفعال و در دست اجرا در اصفهان وجود دارد.

استان اصفهان دارای بیش از پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تَن جمعیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *