نشست هم اندیشی اعضای مراجع حل اختلاف کار استان همدان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، «حسین قبادی» سرپرست اداره کل روابط کار، جبران و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست هم اندیشی اعضای مراجع حل اختلاف کار استان همدان گفت: با پیشگیری از اختلافات بین کارگر و کارفرما و ایجاد محیطی دوستانه می توان بر حجم تولید و بهبود وضعیت اقتصادی افزود.
قبادی بر تعامل سازنده با شرکای اجتماعی و کاهش دغدغه های کارگری و کارفرمایی تاکید کرد و گفت: برپایی این هم اندیشی با هدف رسیدن به راه حلهای منطقی و قابل قبول ابتدا در جهت پیشگیری از دعوی و سپس برای حل اختلافات به صورت کیفی، دقیق و به موقع است.
سرپرست اداره کل روابط کار، جبران و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در اجرای ماده 157 قانون کار، رسیدگی به اختلافات فی مابین کارگران و کارفرمایان وظیفه مراجع حل اختلاف کار است که این مهم با تشکیل هیئت های تشخیص و حل اختلاف به صورت 3 جانبه با حضور نمایندگان دولت، کارگر و کارفرما انجام می شود.
در ادامه این نشست، «وهب مختاران» مدیر کل تعاون،کارو رفاه اجتماعی استان همدان با ارائه گزارش عملکرد حوزه روابط کار، به کاهش متوسط زمان رسیدگی به شکایات در جلسات هیات های تشخیص همدان با مدت 19 روز اشاره کرد و گفت: برگزاری نشست های هم اندیشی برای ایجاد وحدت رویه و تعامل سازنده با شرکای اجتماعی به منظور هم افزایی عملکردها ضروری است تا مانع هدررفت سرمایه های کارگران وب یمه شدگان شود.
در ادامه « محمد علیزاد» مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان تصریح کرد: 1۶ هیات تشخیص و 11 هیات حل اختلاف در سطح این استان فعال است که در یک سال گذشته مجموعا ۵۵۶۳ دادخواست بدوی پرونده و ۱۵۶۰ دادخواست تجدید نظر در این مراجع ارائه شده که در همین مدت زمان ۵۳۰۱ رای از سوی هیات های تشخیص و ۱۴۷۷ رای از سوی هیات های حل اختلاف صادر شده که در مجموع ۱۸ درصد آرای رای صادره سازش بوده است.
علیزاد با اشاره به دو رای برتر استان در حوزه هیات حل اختلاف استان گفت: دو رای متعلق به مراجع همدان است که یک رای در هیات حل اختلاف و یک رای هم در حوزه هیات تشخیص است.
گفتنی است که در این نشست نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی و بخش خصوصی نیز حضور داشتند.