نوآوری، کلید طلایی توسعه فضای کار و تولید در کشور است
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان تهران، «محمد آذرپناه» در اجلاس سراسری پیشتازان نوآوری و کیفیت که در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد با اشاره به مفهوم بار تکفل، نقش نیروی کار اعم از کارگر و کارفرما را از مهمترین عوامل توسعه در بستر تولید دانست.
وی با بیان اینکه بار سنگین تکفل، عمدتاً بر دوش افرادی است که به طور مستقیم درگیر کار و تولید هستند، تاکید کرد: در جامعهای که نرخ بیکاری بالا و مهمتر از آن نسبت اشتغال پایین باشد، بالا است و بسیاری از امکانات غیرمولد بوده و انگیزه برای تولید و سرمایهگذاری مولد نیز ناکافی خواهد بود. این در حالی است که برای رشد اقتصادی و دستیابی به توسعه نیاز است کارآفرینان و تولیدکنندگان با تمام توان خود و با استفاده حداکثری از ظرفیتهای کشور به ایجاد ارزش افزوده و نوآوری بپردازند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با تأکید بر اهمیت ارزش آفرینی و نوآوری در فرآیند تولید، خاطرنشان کرد: برای پیشتازی در عرصه تولید و دستیابی به جایگاه مطلوب در اقتصاد منطقهای و جهانی، باید نگاه خود را به تولید به عنوان یک فعالیت ارزشآفرین تغییر دهیم.
وی افزود: تولیدکنندگان باید با استفاده از فناوریهای نوین و ایدههای خلاقانه، محصولات و خدمات جدیدی را متناسب با سلایق و نیاز مخاطبین به بازار عرضه کنند که بتوانند نیازهای روزافزون مشتریان را برآورده سازند.
آذرپناه با اشاره به شرایط اقتصادی کنونی کشور، بر ضرورت اتخاذ رویکردهای نوآورانه در واحدهای اقتصادی تأکید کرد و افزود: برای رهایی از وضعیت موجود و حرکت به سمت کشورهای توسعهیافته، باید از روشهای سنتی تولید فاصله گرفته و با استفاده از فناوریهای نوین و مدلهای کسبوکار جدید، به دنبال ایجاد تحول در اقتصاد کشور باشیم که در این راستا، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها و ایجاد محیطی مساعد برای سرمایهگذاری و نوآوری، از جمله اقدامات ضروری است که در استان تهران گامهای موثری از جمله تاسیس انجمن شرکتهای دانش بنیان استان و تصویب منطقه بین المللی نوآوری در این راستا برداشته شده است.