تعاون کار و رفاه اجتماعی

کارفرمایان باید طرح طبقه بندی را براساس سابقه و تحصیلات کارگران اجرا کنند

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، «علی لقمانی » با تاکید بر حضور و نقش آفرینی تشکلات کارگری در تصمیم سازی ها در راستای بهبود وضعیت جامعه کار و تولید گفت: خانه کارگر نیز مانند دیگر تشکل های کارگری دلسوز تولید و جامعه کارگری است و نباید مورد بی مهری و کم توجهی قرار بگیرد.

لقمانی یادآور شد: رونق تولید و اشتغال، با حمایت و همراهی همه تشکلات کارگری محققق خواهد شد.

وی با اشاره به آمارهای مربوط به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در استان گیلان افزود: در حال حاضر ۵۱۳ هزار و ۴۱۲ کارگر بیمه شده داریم که از این تعداد، ۲۹۷ هزار و ۶۱۹ نفر، دارای بیمه اجباری هستند که ۵۸ درصد کل بیمه‌شدگان را شامل می‌شود.

لقمانی اضافه کرد: 6 هزار و 660 نفر نیز در استان از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند که رقم قابل توجهی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، حقوق و دستمزد را یکی از مسائل حوزه کارگری در سال گذشته دانست .

لقمانی ناترازی برق را از دیگر مسائل حوزه کار و تولید طی سال گذشته عنوان کرد و گفت: اگرچه خاموشی های بی برنامه بسیاری از کارفرمایان را متضرر کرد، اما خیلی از کارخانجات اقدام به حفظ کارگران خود کردند.

وی با تاکید بر لزوم رعایت قانون کار، ادامه داد: در کنار توجه به حقوق و دستمزد کارگران، باید به اضافه کار و خدمات رفاهی این قشر نیز توجه شود و تخصیص بسته های معیشتی ماهانه توسط کارفرمایان در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان این که کارفرمایان باید طرح طبقه بندی را براساس سابقه و تحصیلات کارگران اجرا کنند، گفت: در کنار حقوق و دستمزد، باید برای تامین امنیت شغلی کارگران تلاش کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در پایان پیشنهاد داد با همفکری نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی استان ضمن احصاء مشکلات موجود؛ راهکارهای بهبود معیشت کارگران در قالب گزارش تنظیم و جهت پیگیری به رییس مجمع نمایندگان استان ارایه شود.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *