اتاق تعاون

سومین جشنواره ملی انار از امروز آغاز به کار کرد اتاق تعاون ایران

آئین افتتاح سومین جشنواره ملی انار امروز(۱۴آبان) به همت اتاق تعاون ایران و اتاق تعاون شهرستان ساوه امروز با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران و سرپرست معاونت امور استانها و اتحادیه های اتاق تعاون ایران همچنین جمعی از مسوولان ملی و محلی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، جشنواره انار ساوه با هدف توسعه و معرفی ظرفیت‌های تولید و صادرات انار این شهرستان از امروز (۱۴ آبان) به مدت یک هفته برگزار می‌شود. این جشنواره با دو بخش اصلی رویدادی و نمایشگاهی، توجه علاقه‌مندان، فعالان صنعت انار و پژوهشگران را به خود جلب کرده است.

این جشنواره فرصتی ارزشمند برای معرفی پتانسیل‌های شهرستان ساوه در زمینه تولید انار و نیز تقویت ارتباط بین تولیدکنندگان، فعالان صنایع مرتبط و پژوهشگران این حوزه فراهم کرده و به ایجاد فرصت‌های جدید صادراتی برای این محصول باارزش کمک می‌کند.

بخش نمایشگاهی جشنواره انار ساوه  نیز شامل ۶۰ غرفه عرضه انار و محصولات جانبی آن است. در این غرفه‌ها، علاوه بر انار تازه، محصولات فرآوری‌شده نظیر رب انار، آب انار و دیگر فرآورده‌ها نیز عرضه می‌شود. این بخش فرصت مناسبی برای آشنایی بازدیدکنندگان با تنوع و کیفیت محصولات انار ساوه فراهم می‌آورد. همچنین ۴۰ غرفه صنایع‌دستی نیز در این بخش حضور دارند که محصولات هنرمندان محلی و مرتبط با فرهنگ و سنت‌های این منطقه را به نمایش می‌گذارند.

در این جشنواره، غرفه‌هایی از روستاهای مختلف شهرستان حضور دارند و با عرضه فرآورده‌های متنوعی چون انواع انار ملس، یوسف خانی، تبریزی، محمدعلی خانی، سیاه، شیرین تابستانه و پاییزه، بازدیدکنندگان را با گونه‌های متنوع انار آشنا می‌کنند.

رویدادهای علمی و پژوهشی؛ بستری برای تبادل دانش

بخش رویدادی این جشنواره نیز به نشست‌هایی علمی و تخصصی اختصاص دارد که با حضور پژوهشگران، اساتید دانشگاهی و متخصصان حوزه انار برگزار می‌شود.

در این نشست‌ها، موضوعاتی مانند چالش‌ها و فرصت‌های تولید و صادرات انار، روش‌های نوین فرآوری و استفاده بهینه از محصولات جانبی، مورد بررسی و بحث قرار می‌گیرد.

این نشست‌ها فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان و پژوهشگران فراهم کرده تا تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و راهکارهای خلاقانه‌ای برای حل مشکلات و ارتقای کیفیت تولیدات انار ارائه دهند و با توجه به اهمیت پژوهش و نوآوری در ارتقای کیفیت و افزایش بهره‌وری، این بخش از جشنواره به عنوان بستری برای تبادل دانش و تجربه نقش مهمی در توسعه پایدار این صنعت دارد.

 

در مراسم امروز از باغداران نمونه تجلیل شد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *