تعاون کار و رفاه اجتماعی

ورزش کارگری و ایجاد نشاط و شادابی در میان کارگران، بهبود راندمان تولید و چرخش چرخ های اقتصادی را به دنبال خواهد داشت

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» با بیان این که تحقق فصل هشتم قانون کار موجب بالندگی و رشد و توسعه فرهنگی در ابعاد گوناگون خواهد شد، اظهار کرد: ایجاد نشاط و شادابی در میان کارگران و خانواده های آنان از اولویت ها و راهبرد های مهم وزارت کار است که موجب کارایی، اثربخشی، بهره وری و بهبود راندمان تولید خواهد شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان این که جامعه تشنه نشاط و شادابی است و ورزش می تواند در ایجاد نشاط در جامعه نقش بسزایی ایفا کند، گفت: کارگران ورزشکار روحیه، انگیزه و شادابی را به خانواده های خود و به جامعه انتقال خواهند داد و این خود بسترساز جلوگیری از آسیب های اجتماعی خواهد بود.

پیشکاری با اشاره به نقش کارگران در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و… کارگران را نیروی مولد و محرک اقتصاد کشور دانست و از مدیران کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی استان خواست برای پویایی این قشر از جامعه و همچنین رونق تولید و شکوفایی اقتصادی استان، زیر ساخت ها و بستر های توسعه ورزش کارگری مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به این که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان نگاه ویژه ای به سالم سازی جامعه، توسعه ورزش و تبیین فرهنگ ورزش در میان جامعه دارد، خاطرنشان کرد: ۴ مجموعه ورزشی کارگری در شهرستان‌های سنندج، مریوان، بیجار و قروه سالانه خدمات فرهنگی، ورزشی و تفریحی به کارگران و خانواده های آنان ارائه می دهند و در تلاشیم با رایزنی های صورت گرفته، در سایر شهرستان های استان نیز مجموعه های فرهنگی ورزشی کارگری راه اندازی کنیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با قدردانی از خدمات هیئت ورزش کارگری استان خواستار همکاری و تعامل بیش از پیش کارخانجات، واحدهای تولیدی و صنعتی و تعاونی های استان با این هیئت برای رشد و توسعه ورزش کارگری شد و از معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست با پیگیری اختصاص بودجه مناسب برای فدراسیون ورزش کارگری و توسعه ورزش کارگری، زمینه خدمت‌رسانی به جامعه کارگران و خانواده‌های آنان فراهم شود.

پیشکاری با بیان این که استان کردستان ظرفیت‌های بالقوه‌ای در امر ورزش کارگری دارد، اظهار امیدواری کرد با تعامل و همکاری کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین کارفرمایان واحد های کارگری با هیئت ورزش کارگری، از این ظرفیت‌ها برای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در جامعه کار و تولید استفاده شود.

فاتح بدری رییس هیئت ورزش کارگری کردستان نیز در این نشست به ارائه گزارشی از عملکرد هیئت ورزش کارگری استان پرداخت و گفت: به رغم اینکه استان کردستان جزو استان های اقتصادی و صنعتی نیست ولی با تلاش همه ورزشکاران و کارگران، این استان توانسته کارنامه قابل قبولی در ورزش کارگری، کسب مدال های گوناگون در رشته های مختلف و اعزام کارگران ورزشکار به مسابقات ارائه کند.

رئیس هیئت ورزش کارگری کردستان کمیته های ورزش کارگری را پیشقراولان ورزش استان خواند که دلسوزانه به جامعه کار و تولید خدمت می کنند، به ۳۳ مدال رنگارنگ ورزش کارگری در میادین مختلف ورزشی در کشور اشاره و اظهارکرد: با وجود مشکلات مالی فراوان استان کردستان توانست در سال جاری میزبان مسابقات کشوری کارگران در رشته های تکواندو و داژبال در شهرستان های قروه و سنندج باشد.

بدری با بیان اینکه ۲۳ انجمن و ۸ کمیته ورزش کارگری فعال در استان وجود دارد، گفت: در سال جاری ۵ نفر در رشته های کاراته، کشتی، کوهنوردی و دو و میدانی به تیم های ملی دعوت شده اند.

رییس هیئت ورزش کارگری استان به تاثیر ورزش و نشاط در تولید و بهره وری در صنایع مختلف اشاره کرد با بیان اینکه جزو ۱۰ استان برتر در حوزه ورزش کارگری هستیم، از مدیران کارخانجات و واحد های کارگری خواست با همکاری بیشتر و تشویق و ترغیب کارگران به ورزش، زمینه ایجاد تحرک، نشاط و شادابی را در میان جامعه کار و تولید فراهم آورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *