اتاق تعاون

امضای ۱۳ قرارداد تجاری فعالان اقتصادی ایران با هیات تجاری اقلیم کردستان عراق

به همت اتاق تعاون استان همدان، هیئت تجاری اقلیم کردستان عراق به سرپرستی شیخ مصطفی عبدالرحمن عبدالله رئیس اتحادیه صادرکنندگان و وارد کنندگان اقلیم کردستان عراق موفق به امضای ۱۳ قرارداد به فعالان اقتصادی در بخش های مختلف شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، نادی دبیر اتاق تعاون استان همدان با بیان این مطلب گفت: هدف از دعوت هیات تجاری اقلیم کردستان عراق، شرکت در نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی صنعت کفش شهر آفتاب که به میزبانی کنسرسیوم انجمن کفش استان قم و همدان برگزار شد ،بود.

وی ادامه داد: هیئت تجاری اقلیم پس از ورود از شرکت صنایع چینی بهداشتی سید مجتبی طباطبایی در شهرک صنعتی بهاران بازدید و با تنی چند از مدیران واحد‌های تولیدی ملاقات نمودند. در ادامه هیئت تجاری؛ در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب و در افتتاحیه و تقدیم لوح اتحادیه صادرکنندگان توسط شیخ مصطفی به بهنام جو استاندار قم  شرکت کردند این هیات تجاری در این روز  ۷ قرارداد تجاری را امضا کردند.

نادی افزود: این هیئت تجاری در نشست مشترک با اتاق تعاون ایران توسعه زمینه همکاری های متقابل را بررسی کردند. پس از آن با دعوت مدیران صندوق پژوهش و تحقیق کشاورزی ایران در اتاق جلسات حضور یافتند و دو فقره قرارداد به امضای طرفین رسید.

دبیر اتاق تعاون استان همدان در ادامه به حضور هیات تجاری اقلیم کردستان عراق در نمایشگاه شاهد اشاره کرد و گفت: این هیات همچنین  با حضور در نمایشگاه شاهد، ۴فقره قرارداد دیگر نیز امضا کردند و ماحصل حضور هیات تجاری مذکور و تعامل با فعالان اقتصادی امضای ۱۳ فقره قرارداد بود.

گفتنی است هیات مذکور نشست مشترکی نیز با حضور هیئت رییسه اتاق تعاون استان همدان، معاونت هماهنگی اقتصادی استانداری و مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری، داشتند.

استاندار همدان در این جلسه، ضمن تبیین ظرفیت‌های تجاری، اقتصادی و گردشگری استان همدان برای هیأت تجاری، از همکاری فعالان اقتصادی و بازرگانی بخش خصوصی استان با تجار و بازرگانان اقلیم کردستان عراق اعلام حمایت کرد.

حمید ملانوری‌ شمسی افزود: برنامه‌های جدید مدیریتی در استان همدان متمرکز بر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

او تصریح کرد: با تمام ظرفیت‌هایی که استان همدان در اختیار دارد، می‌توان گفت این استان دارای ظرفیت‌های زیادی برای توسعه گردشگری است و این ظرفیت‌ها به ویژه در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قابل توجه هستند.

استاندار همدان گفت: تاریخ و فرهنگ همدان روابطی نزدیک با کشور‌های همسایه، به ویژه عراق، دارد و این روابط تاریخی می‌تواند یک مزیت بزرگ برای استان باشد.

حمید ملانوری‌ شمسی افزود: مدیریت استان همدان با همکاری دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف، به دنبال بهبود وضعیت اقتصادی و جذب سرمایه گذاران است

او تصریح کرد: یکی از اولویت‌های استان، جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مانند کشاورزی، صنایع معدنی، گردشگری، تولید انرژی و سایر ظرفیت‌ها و مزیت نسبی استان است.

رئیس هیأت تجاری اقلیم کردستان عراق نیز بیان داشت: سال کذشته مبادلات تجاری عراق با جمهوری اسلامی ایران بیش از ۶ میلیارد دلار بوده و ما امیدواریم با توجه به پیوند فرهنگی قدیمی با ایرانیان این تعاملات را افزایش دهیم.

شیخ مصطفی عبدالرحمن افزود: شهر سلیمانیه و استان همدان سالهاست که ارتباطات تجاری خوبی دارند و لازم است این همکاری گسترش یابد و به تولید مشترک وسرمایه گذاری دوطرفه برسیم

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *