امضاء تفاهمنامه مشترک فیمابین اتاق تعاون تهران و مازندران/ تاکید رئیس اتاق تعاون ایران بر بهرهمندی اتاقهای تعاون از ظرفیتهای طرفین
رئیس اتاق تعاون ایران در نشست امضای تفاهم نامه مشترک فیمابین اتاق تعاون استان تهران و اتاق تعاون استان مازندران بر لزوم گسترش همکاری اتاق های تعاون استانی و بهره گیری از ظرفیت های طرفین تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران در این نشست اظهار داشت: این اقدام شایسته و بدیعی است و می تواند الگوی مناسبی برای سایر اتاق های تعاون استان ها باشد.
وی ادامه داد: بیش از ۴۰ درصد از اقتصاد کشور در تهران بوده و ظرفیت بالایی محسوب می شود از سوی دیگری مازندران نیز یکی از استان های تعاونی خیز بوده و ظرفیت های بالای کشاورزی و سایر حوزه ها را داشته و دو استان می توانند فصل مشترک گسترش همکاری ها را ترسیم کنند. عبداللهی افزود: تعاون میان استان ها یک اقدام شایسته و الگوی مناسبی برای رقابت و بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیت های استانی محسوب میشود.
رئیس اتاق تعاون ایران همچنین گفت: توسعه این همکاری ها می تواند منجر به تکمیل زنجیره ارزش در حوزه های مختلف و ایجاد صنایع تبدیلی در راستای هم افزایی گردد.
گفتنی است، توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری بین در حوزه تعاون دو استان، استفاده از ظرفیتهای گردشگری، کشاورزی و صنعتی دو استان، تسهیل مبادلات تجاری و سرمایهگذاریهای مشترک و ارتقای سطح آموزش و مهارتهای حرفهای در حوزه تعاون از مهمترین اهداف این تفاهم نامه بیان شده است.
رخیصی سرپرست معاونت امور استان ها و اتحادیه ها در این نشست، مهمترین حوزههای همکاری را در بخش های اقتصادی و تجاری،کشاورزی و صنایع غذایی، گردشگری، آموزش و پژوهش و فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد. وی افزود: برگزاری دوره های آموزشی مشترک در حوزه تعاون و کسب و کار همچنین تبادل اطلاعات وتحقیقات در حوزه های مرتبط محورهای همکاری در بخش آموزش می باشد.
برگزاری رویدادهای فرهنگی مشترک برای تقویت پیوندهای اجتماعی و حمایت از پروژههای مشترک در حوزههای اجتماعی، بستر همکاری ها در بخش فرهنگی و اجتماعی خواهد بود.
به گفته ربیعی رئیس اتاق تعاون مازندران، ایجاد شبکههای توزیع مشترک برای محصولات تولیدی تعاونی ها دو استان، برگزاری نمایشگاههای مشترک برای معرفی محصولات و خدمات و سایر توانمندی ها حوزه تعاون دو استان و تسهیل فرآیندهای تجاری و سرمایهگذاری مابین از مهمترین حوزه های همکاری در بخش اقتصادی می باشد. ربیعی افزود: در بخش کشاورزی و صنایع غذایی نیز تبادل دانش فنی و تجربیات در حوزه کشاورزی و توسعه بازارهای مشترک برای محصولات کشاورزی، خواهد بود. رضادوست رئیس اتاق تعاون استان تهران نیز ابراز داشت: طراحی و اجرای تورهای مشترک گردشگری و تبلیغات مشترک برای جذب گردشگران داخلی و خارجی از محورهای مهم همکاری در حوزه گردشگری می باشد.