اتاق تعاون

بررسی ظرفیت تولیدی تعاونی‌های کشاورزی در کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران

نشست کمیسیون تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران با حضور معاون اقتصادی برگزار و  ظرفیت اتحادیه های تخصصی در حوزه تولید بررسی و در خصوص نحوه ی حضور اعضا در مجامع تخصصی و همچنین فرایند احصا‌ء مشکلات بخش کشاورزی به صورت مستمر جهت طرح در جلسات کمیسیون تبادل نظر گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران در این نشست، وفایی یگانه معاون اقتصادی و کسب و کار اتاق تعاون ایران با تاکید بر برگزاری جلسات کمیسیون کشاورزی به صورت مستمر و منظم و کارگروه های تخصصی ذیل کمیسیون گفت: اتاق تعاون ایران به واسطه حضور در جلسات کشوری تنظیم بازار و سازمان های متعدد می تواند مشکلات مطرح شده در این حوزه را پیگیری و رفع نماید.

 وی در ادامه افزود:  ابتدا باید مشکلات در جلسات کارگروه های ذیل کمیسیون ها مطرح گردد و شرح آن بصورت مکتوب به هیات رییسه کمیسیون منتقل و معاون اقتصادی اتاق که کمیسیون های تخصصی ذیل آن می باشد با توجه به نوع مشکل مطرح شده پیگیری لازم را انجام دهد.

وی حضور اعضای کمیسیون در جلسات و کمیته های تخصصی مجلس شورای اسلامی امری ضروری دانست که حضور اعضای کمیسیون بر اساس نظر و تصمیم هیات رییسه کمیسیون انجام خواهد گرفت.

وفایی یگانه در ادامه به حضور مسئولین دستگاه های مختلف با تناسب به اهمیت موضوع کمیسیون و درخواست اعضا در جلسات کمیسیون تاکید داشته و ابراز داشت: حضور این افراد در جلسات ما به بهبود معرفی ظرفیت های موجود کمیسیون و اتاق تعاون ایران و از طرفی اثر بخشی موارد درخواستی از سازمان های مرتبط کمک می کند.

در ادامه این نشست، مسعودی رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی با اشاره به پیگیری مصوبات جلسات کمیسیون کشاورزی در وزارت جهاد و سازمان های مرتبط با حوزه کشاورزی با توجه به ارائه ی مشکلات و موانع از طرف اعضا کمیسیون گفت: درخواست و مشکلات اعضا کمیسیون از جمله موضوع سوخت گلخانه ها و …. پیگیری شده و در حال انجام می باشد. اعضا کمیسیون مشکلات مجموعه خود را اعلام نمایند تا ضمن آگاهی هیات رییسه کمیسیون از آن، به وقت حضور در جلسات سازمان های مرتبط بیان گردد و در جهت مرتفع نمودن اقدام شود.

وی ادامه داد:  خوشبختانه اعضای فعال این کمیسیون از جایگاهی مطلوبی برخوردارند و بصورت مستمر با رسانه های مختلف مصاحبه می کنند که این امر نشان دهنده پویایی بخش می گردد.

ارایه گزارش ماهیانه بخش کشاورزی  از طرف ریاست کمیسیون با مشارکت اعضا، تهیه بانک اطلاعاتی در خصوص اتحادیه ها(تعداد اعضا، تعداد اتحادیهای استانی فعال، وضعیت برگزاری مجامع تشکل..)، برنامه ریزی در جهت  برگزاری مستمر جلسات کارگروه ها بصورت ماهانه و ارایه گزارش آن به هیات رییسه کمیسیون جهت پیگیری و تهیه گزارش از طرف کمیسیون در خصوص وضعیت تب برفکی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *